Tandlægeskræk

 Desværre lider en del mennesker af tandlægeskræk.

Det medfører ofte, at man undgår det regelmæssige tandeftersyn og først henvender sig til tandlægen, når der er smerter. Dette er både synd for den enkelte patient og for tandsættet. 

Hvis du er bange for at gå til tandlægen, men egentlig ønsker en faglig vurdering af dit tandsæt, kan du aftale tid til en konsultation, hvor der ikke vil blive foretaget nogen behandling.

På den måde kan du trygt møde op og få en uforpligtende og med garanti smertefri samtale om og undersøgelse af dine tænder. 

Ofte er det ikke så galt som man selv tror! 

Efter en eller flere samtale vil de fleste være i stand til trygt at lade sig behandle, såfremt der overhovedet var et behov! Du bestemmer selv tempoet.

Skulle det fortsat være svært eller næsten uoverkommeligt, kan der gives beroligende medicin før besøgende eller vi kan tilbyde behandling i fuld narkose varetaget af narkoselæge, der kommer på klinikken. 

Husk, at du på Tandklinikken Rådhusgården vil møde erfarne tandlæger. Der er intet flovt eller pinligt i at have et tandproblem - men det er ærgerligt, at lade det påvirke ens dagligdag, hvis en løsning måske ikke er så langt væk.